by sandvik og terkildsen

By Sandvik & Terkildsen

Eksklusive puder med sandstensstøbte bronze knapper, der er lavet af billedkunstner og skulptør Birgitte Sandvik 

puder sofapuder unikt pude eksklusive eksklusiv unikke rustikke kunstner kunsthåndværker designer bronze knap knapper bronzeknapper rustik

Puder

Puderne fra By Sandvik & Terkildsen er vævet i en eksklusiv og rustik struktur af bomuld og viscose, der giver en særdeles smuk og anvendelig pude, der passer godt ind i den nordiske indretningsstil. Puderne fås både med og uden en sandstens støbt bronze knap i midten.

Bronzeknapperne er lavet af bronzeskulptør Birgitte Sandvik i 6 forskellige designs og tilfører puderne et unikt og kunstnerisk udtryk.

Puderne kan købes her i shoppen, og du er også velkommen til at besøge galleriet på Overdrevhus i Fredensborg, hvis du vil se dem "live".

 

puder sofapuder eksklusive unikke bronzeknapper designer bronze knapper knap rustik rustikke

Puder

Puderne findes i 7 forskellige farver, der kan mixes på kryds og tværs med og uden bronze knapper. Puderne er syet i 2 størrelser 50x50 cm. og 40x50 cm.

 

puder unikke eksklusive sofapuder kunstner bronzeknapper bronze knapper knap designer rustikke

Eksklusive puder

puder eksklusive unikke sofapuder rustikke pude kunstner kunsthåndværker bronzeknap designer bronze knapper knap

Puder med og uden bronze knap

puder eksklusive unikke designer sofapuder rustikke kunsthåndværker kunstner bronze knapper

Bronze

Patineret bronze tilfører den nordiske stil et smukt og rustikt udtryk og får en til at tænke på svundne dage. Bronze kom til Danmark 1700-500 f.Kr. Bronzen tilhørte eliten, og metallerne blev skaffet via fjerne europæiske forbindelser. Den blev anvendt til smykker og skulpturer på grund af metallets smukke og stærke udseende samt dets evne til at kunne tåle alt.

"Jeg har arbejdet med bronze i mange år og har længe leget med ideen om at lave nogle store bronze knapper til blandt andet puder,  der kunne bære kunsten ind i stuen som en naturlig og brugbar del af indretningen, men som samtidig gav møblerne et mere eksklusivt og kunstnerisk udtryk" siger billedkunstner og skulptør Birgitte Sandvik

pude puder sofapuder rustik rustikke designer eksklusive kunsthåndværker unikke bronze knapper bronzeknapper

Puden er ens på begge sider og har lynlås i bunden.

Vævet i en smuk og rustik kvalitet af 70 pct. bomuld og 30. pct. viscose.

Leveres med Øko-tex certificeret danskproduceret, duntæt inder pude bestående af fjer af bedste kvalitet samt 60 pct. hulfiber, der giver en lækker og fyldig pude.

puder sofapuder eksklusive unikke kunsthåndværker rustikke pude bronzeknapper bronze knapper knap designer

Sandstens støbt bronze knap i midten findes i 6 forskellige udformninger. 

sofapuder

I shoppen kan du både betale med betalingskort og mobilpay. Hvis du ønsker at betale med mobilpay, så gennemfør ordren og sæt kryds i betaling ved fremmøde (Varerne vil stadig blive sendt til dig, hvis du samtidig krydser af i fragt) Overfør beløbet med mobilpay til 20487 og skriv dit ordrenummer ved betalingen.